Autor: 021.rs

Novi Sad
13.07.2017.
14:14
Svečani prijem za kikboksera Pitera Erca organizovan je danas u Gradskoj kući.
  • ???

    14.07.2017 09:51
    Ne razumem po cemu je prijem kikboksera drugaciji od prijema tenisera,atleticarke ili bilo kog drugog? Da je dosao Federer to bi bilo ok? Covek je bio zvezda u svom sportu i zasluzuje prijem...
  • Citac

    14.07.2017 09:21
    Bas mi je drago
    sto grad koji treba da ponese titulu grada mladih i grada kulture, posvecuje toliko vremena mladima, koji se bave tako plemenitim vestinama. Vidim da to pomaze , eto bas juce grupa Novosadjana pretukla decka u Grckoj. Ocekujem da i za njih jednog dana bude organizovan prijem , tamo gde treba, kao i njihovom uzoru u tako plemenitoj vestini premlacivanja.
  • Ko nam vodi

    14.07.2017 01:06
    sport u gradu nije cudo
    Ovi I njemu slicni u sportu koji se sve vise promovise,vide neku humanu I iskonsku vrednost.Uglavnom kriminogene grupe,gde se promovise sila na najbrutalniji nacin.Poslednji dogadaj mma boraca u Novom Sadu je pokazao o kakvom se "miljeu"radi.Obzirom ko nam u gradu vodi sport za ocekivati je da ce ovi"sportovi"postati najvise stimulisani kroz projekte.Ne mog vise svih ti paradoksa na svakom koraku da gledam.Predstavnici gradskih struktura izbacivaci,kriminalci I probisveti.Sramota
  • ludilo

    13.07.2017 18:00
    Prijem za kikboksera ??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna